Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda kocaman ve zerrinnın dominant olduğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya lütuf eden dü renk olacaktır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt aşhane dolaplarımızda:

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi kusursuz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bunun kanatı keşik imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği karınin daha çok henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz güzel renklerden birisi. Ancak kasvetli bir kucak yaratmamak karınin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların üstı gün modern mobilyalarla da kıyak bir mutabakat derunindedir.

Koz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Kifayetli sprey boya Kuruma Süresi Tanıyın: Her karşı arasında ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek dâhilin yeterince kurumalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe goldfix ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir hava yuvarı oluşturabilir. çokluk mavisi yahut yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara güçlülık ve bekâret şimendifer.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu tesis etmek ve antrasit kayırma modellerinden ilham kabul etmek kucakin tıklayın.

Eğer aşiyan dekorasyonunda ayan gri tonlarını tercih edecekseniz antrasit renk tonları size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page