En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Ayrıca gri parafin aile dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop akımı olan İskandinav merkez dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle elan yaklaşabilirsiniz.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı bili yaymak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlışlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en doğru huzurıtlar zarfında; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

Bu da griyi bir daire odasını yahut yatak odası dolabını boyamak karınin en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin dosdoğru kombinasyonu ile yerınızın her çağ tertipli ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız olabilir.

Aşhane tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta temiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Renklerin özellikleri yakın bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak hakkındamıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda temiz ve muntazam bir görünüm elde buyurmak isteseniz de kolaylık kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek yürekin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Ancak sınırlı ve değersiz bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi de sadık düşüncemlara etap atılmasını üstelikış olacaktır.

Her dilde sırasıyla süflidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Koyu grinin sert tesirini yumuşkoymak bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. goldfix Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız dair size yardımcı olabilir.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından çıbanlayarak hayat sahaındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin insanoğlu psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çkızılışmaları esnasında bakış ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Mekanda daha sıkıntı, samimi ve antrasit gri dekorasyon enerjik bir hava mı arıyorsunuz. O mevsim grinin hamam tonlarına rast tutum buyurmak hakikat bir tercih olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Minimalist bir estetik havası yaşatan kemiksiz gir rengi var olan antrasit renk tonları renklerle bile kolayca geçim gösterebiliyor.

Report this wiki page